Извор:Фото: Профимедиа

ЛАЖИРАО СМРТ: План пропао док је лежао у сандуку (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

18.11.2022.

16:31

СНИМАК се проширио интернетом уз објашњење да се ради о пацијенту који је преминуо на лечењу у једној болници, али да је одједном чудесно оживео

Због великих дугова које није могао да врати, један Индонежанин је дошао на идеју да лажира сопствену смрт, али када се његов план изјаловио, завршио је на друштвеним мрежама из потпуно других разлога.

Рођаци и други ожалошћени су немарно снимили мушкарца (40) како лежи у мртвачком сандуку, а то је довело до тога да многи помисле да је устао из мртвих када су видели да се помера.

Снимак се проширио интернетом уз објашњење да се ради о пацијенту који је преминуо на лечењу у једној болници, али да је одједном чудесно оживео.

Како се наводи, муж и жена су платили амбулантним колима да за превоз до куће где је, како су истакли, требало да покупе тело покојног члана породице. Возач је рекао да је пар био доброг здравственог стања када су ушли у његово возило.

Међутим, када су затражили да стане на једном одморишту, мушкарац се увукао у сандук. План им је био да се потом одвезу до клинике где ће мужа "прогласити мртвим".

Ипак, Индонежанин је био непажљив, па се померао, а други су то снимили. Читава ствар се тако неповољно завршила по њега јер је хтео да се лажирањем смрти повуче "у илегалу", али је уместо тога цела земља причала о овом случају.

Болница "Богор Генерал" је морала да изда и званично саопштење у коме се тврди да мушкарац ни у једном тренутку није преминуо и да снимци, који су се у међувремену појавили на мрежама, не показују како је чудом оживео.

Полиција је потом утврдила да је мушкарац лажирао сопствену смрт уз помоћ своје жене. Иако је првобитно бринуо о дуговима, сада овом Индонежанину прети и једна година робије због обмањивања власти.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".