Извор:Фото: Профимедиа

ОСТВАРИЋЕ СВЕ ШТО ЗАМИСЛЕ: Три знака очекује велики успех

Извор: Нпортал

18.11.2022.

16:49

СРЕЋА им куца на врата.

БЛИЗАНЦИ

Близанци који нису успели да испуне своје планове, сада ће остварити све што су замислили. Најбоље резултате добиће искључиво ако се буду ослањали на сопствено знање, труд и снагу. Планете ће бити на њиховој страни шта год одлучили, а желеће да се посвете професионалном плану и финансијској ситуацији. Близанци, обавезно слушајте само своју интуицију.

ДЕВИЦА

Девице ће до 2023. године "наместити" живот како треба. Девице су увелико вредне, раде на својим циљевима и сезона Стрелчева им доноси мало опуштања. Време је да Девице посвете пажњу и приватном животу, уживају са породицом, пријатељима или особом која им западне за око. Уколико сте рођени у знаку Девице, спремите се на безброј позива за дружење!

BloombergAdria.com

 

ВАГА

Претходни период био је обележен конфликтима и упорно сте покушавали да правите компромисе. Сезона Стрелчева доноси вам потпуно нову енергију у којој нећете размишљати о другима, већ само и искључиво о себи. Вагама следе успеси великих размера, оствариће све планове и идеје ће спровести у дело. Многим Вагама се у овом периоду смеши доста флертовања, па је могуће да ће коначно пронаћи сродну душу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".