Извор:Фото: В. Данилов

РАДА ИЗАШЛА ИЗ БОЛНИЦЕ Глумица у проводу са пријатељицама

Извор: Нпортал

19.11.2022.

14:20

ПРЕ неколико месеци јавност је потресла вест да је глумица Рада Ђуричин примљена у болницу "Свети Сава" са тешким последицама ковида, међутим глумица се опоравила и сада је насмејанија него икада.

С времена на време, пријатељи су се оглашавали на друштвеним мрежама, размењивали информације и надали да ће се наша глумица неким чудом опоравити, а то се након лечења и десило.

BloombergAdria.com

Глумица објашњава да је једно време била без свести и да су њеном оздрављењу допринели многи медицински стручњаци који су направили опсежне претраге и установили да је све последица ковида.

- Желела бих, и дубоко се надам, да ћу се вратити на сцену, а ово што сам "зезнула" ногу нема везе с ковидом. Што се болести тиче, мислим да сам се сасвим опоравила. Озбиљно разматрам свој нови почетак у позоришту, ако Бог да. С временом су почела да ми се буде многа стара интересовања, па све више помишљам на глуму, рекла је глумица.

Рада се опоравила и сада слободно време проводи са пријатељицама чему сведочи и снимак са дружења који можете погледати у наставку текста.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".