Извор:Фото: Профимедиа

ЖЕНЕ ИСКРЕНО О ПРЕЉУБАМА Одвукла сам мајстора у спаваћу собу

Извор: Нпортал

18.10.2021.

12:23

СУПРУГЕ које дуги низ година варају своје мужеве откриле су своје 'најпрљавије' тајне, од дугогодишњих афера с колегама до веза с грађевинарима који раде на њиховим кућама. О овој шкакљивој теми, оне су писале на аустралијском блогу под називом "Stay At Home Mum" (Остани код куће, Мама).

Једна жена признала је да је имала груби полни однос са човеком који јој је постављао кров, а мужу је рекла да су љубавни угризи на врату заправо убоди комарца.

- Имала сам аферу са човеком који ми је постављао кров. Мој сексуални живот с мужем је одличан, али због ове афере осећала сам се као тинејџерка. Питао ме треба ли још нешто да уради у кући, а ја сам рекла телевизор у спаваћој соби. Зграбила сам га за радне панталоне и имали смо невероватан однос - испричала је једна жена.

Друга је признала да је више пута спавала са странцем с апликација за упознавање, док је њен муж недељу дана проводио у кући својих родитеља.

BloombergAdria.com

 

- Мој супруг и ја недавно смо имали недељу дана 'паузе'. Био је код тате. Четири ноћи од седам колико га није било, имала сам секс с неким кога сам пронашла на Тиндеру. Осећам се помало лоше сад кад се вратио, али једноставно ми не посвећује потребну пажњу па не жалим - додала је друга.

Друге су варале мужеве на послу, а једна је жена признала да је после месец дана сексуалне напетости између ње и шефа, напокон спавала с њим.

- Јуче сам прешла границу. Осећам се тако криво. Морам да га избегавам по сваку цену. Што ако мој муж сазна или његова жена? Играла сам се с другим мушкарцем, а затим дошла кући и пољубила мужа као да се ништа није догодило. Што није у реду са мном? - написала је једна од жена.

BloombergAdria.com

 

Још једна супруга која је имала сексуалне активности са шефом, изненадила се када јој је супруг сазнао за то.

- Послала сам му своју слику у еротском доњем рубљу за коју је мој супруг сазнао, али уместо да се наљути или узруја, дао ми је улазницу за једнократну забаву - само ако му кажем детаље.

Једна жена имала је неочекивани сусрет у салону за масажу.

- Две недеље касније након те масаже послао ми је поруку и рекао да навратим на масажу. Јесам, и спавали смо заједно - открила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".