Извор:Фото: В. Данилов, ТВ Пинк принтскрин

"ХАЈДЕ, УХВАТИ ГА" Како је Ивана снимила експлицитне кадрове

Извор: Нпортал

23.11.2022.

08:15

ГЛУМИЦА Ивана Дудић добро је позната по својим експлицитним сценама у којима је глумила.

Млада глумица освојила је домаћу публику шармом, лепотом и талентом, а слободније сцене у серијама "Црвени месец" и "Југословенка" привукле су пажњу публике.

BloombergAdria.com

Како би то ближе објаснила како изгледа снимање таквих сцена глумица је узела за пример једну експлицитну сцену са глумцем Милошем Ђуровићем из добро познате серије "Црвени месец".

- "Црвени месец" када сам снимала, снимала сам са својим колегом са класе Милошем Ђуровићем са којим сам имала такав лав-хејт рилејшншип приватно где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти. На ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали - рекла је глумица.

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља "хајде ухвати га", "ајде, повуци је" и тако даље. Јако непријатно, није све тако страсно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - истакла је глумица у емисији "Реална прича".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".