Извор:Фото: Профимедиа

ЗРАЧЕ НЕГАТИВНОШЋУ: Ово су најтоксичнији хороскопски знакови

Извор: Нпортал

23.11.2022.

17:08

ИМАЈУ негативну репутацију јер се не плаше да буду непријатни.

Шкорпија

Шкорпија је најотровнији знак Зодијака. Ови људи имају негативну репутацију јер се не плаше да буду непријатни. Шкорпије својим песимистичним ставовима могу да покваре свачију атмосферу и сруше снове. Често траже недостатке у идејама или поступцима других људи како би их омаловажили. Не подносе противљење јер све мора да функционише баш онако како они желе.

BloombergAdria.com

 

Близанци

Због своје интелигентне и помало дволичне природе, Близанци су често у искушењу да манипулишу људима око себе. Спремни су на лаж и не бирају средства како би дошли до циља. У дружењу с Близанцима пазите шта говорите или радите, а посебно пазите да не упаднете у њихову замку.

Рак

Негативна енергија ових људи обично је усмерена на њих саме. Ракови често осећају да нису вредни добрих ствари које им се догађају и питају се хоће ли икада бити потпуно срећни или успешни. Када зраче тако тешком и негативном енергијом, преносе је на друге, па се људи након дружења с Раковима често осећају уморно.

BloombergAdria.com

 

Девица

Девице су радохоличари који се држе правила, али када су узрујани и под стресом, њихова мрачна страна долази до изражаја. Тада показују велику количину тврдоглавости и пргавости, али и мањак саосећања. Кад се на некога наљуте, бесрамно почну да набрајају критике које погађају тамо где највише боли.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".