Извор:Фото: Т. Ћирић

"ОЖЕЊЕН САМ ЧОВЕК": Вељко проговорио о браку и каријери

Извор: Нпортал

26.11.2022.

07:37

СИН певачице Цеце Ражнатовић постаће отац по други пут.

Иако доста времена мора да проведе на тренинзима, Вељко истиче да за то њега није одрицање јер му је фокус на породици и каријери.

-Целокупан мој живот је посвећен боксу. Није ми то одрицање, већ неко време живим без дистракција које сам временом и сам замрзео. Живим миран живот и то ми одговара. Ја сам ожењен човек, имам дете, још једно дете на путу, шта ја има да тражим у граду - искрено је рекао Вељко.

BloombergAdria.com

 

Цеца не крије колико је поносна на свог сина Вељка, шампиона Србије у боксу.

- За мене као мајку свака његова победа велики успех, ја то све емотивно доживљавам. Стопроцентно верујем у њега, то ће тако бити заувек. Што се тиче његове последње победе, на проглашењу сам кренула да плачем. Бити шампион Србије је огромна ствар, знам колико је поносан на себе - испричала је Цеца.

Вељко истиче и да планира још већи успех када је боксерска каријера у питању.

- Сад осећам још већу одговорност да будем још успешнији. Има већих залогаја, али јако сам поносан. Увек сам се осећао да сам најбољи у држави, а ова награда је и доказ тога - каже Вељко.Открива и због чега су он и Богдана за свог другог сина изабрали име Крстан.

-Богдана и ја нисмо крили да планирамо друго дете, то је било очекивано. Име Крстан је изабрано због српства и православља - испричао је Вељко.

(Блиц/Цеца Шоу)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".