Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bojana__rodic

ОД СВАДБЕНОГ НОВЦА: Мирко Шијан направио бизнис

Извор: Нпортал

26.11.2022.

11:08

СИН певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан одлучио је да се посвети сопственом бизнису.

Шијан је од новца који је добио од гостију на свадби одлучио да отвори ресторан. Остало је да среди башту, па ресторан за сада ради у затвореној варијанти:

- Мирко се потрудио да све буде уређено по мери и укусу да гостима приушти максимални ужитак. Мирко је дуго причао са својима код куће, решио је да новац који је био свадбени поклон уложи у бизнис. Иначе воли кафане и провод, па му је ово био логичан потез. Од самог почетка највише долази екипа с којом се дружи, али и локалци, који живе недалеко од објекта. С обзиром на то да је у току Светско првенство у Катару, Мирко је обезбедио све да би могли да се прате преноси утакмица преко видео-бима. Од старта има подршку породице с обе стране, а жена Бојана га највише бодри. Она је рекла да на све гледа као на заједнички бизнис иако је Мирко газда - прича извор за "Републику" на почетку.

Мајка никад није била срећнија због синовог успеха: 

- Супер нам је у ресторану, одлично и, засад, заиста све иде како треба. Локал је још у припреми, али ради унутрашњи део, па већ имамо госте. Ускоро ће бити и башта и све што иде уз то, па ће бити још боље. Планирам и проширење посла - рекао је Мирко, а мајка Гоца тврди да никад није била поноснија:

- Поносна сам увек на мог сина! Откад сам га родила, ја сам поносна на њега, а сада ми је ово показало да може све да оствари кад је упоран. Ми смо им за свадбу свашта поклонили, а на њима је било како ће поклоне да искористе и у шта ће да уложе новац.

Подсетимо, Мирко са супругом Бојаном има сина Зорана, ком је име дао по покојном оцу Зорану Шијану, а сада чекају и другог сина.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".