Извор:Фото: Н. Параушић, Профимедиа, Инстаграм принтскрин/nebogudelj5/АТА имагес

ВЕЛИКА ПОДРШКА: Поред Тасе и ОНИ бодрили Гудеља и "орлове"

Извор: Нпортал

26.11.2022.

14:10

ПРЕД СРБИЈОМ су две веома важне утакмице које ће одлучивати о даљој судбини репрезентације на Мундијалу па ће подршка са трибина много значити "орловима" који се тренутно налазе на деоби последњег места групе Г заједно са селекцијом Камеруна.

Репрезентација Србије поражена је на отварању Светског првенства од селекције Бразила резултатом 2:0 у оквиру првог кола групе Г.

Стрелац оба поготка на овом мечу био је нападач Тотенхема Ришарлисон који је срушио снове српске јавности о могућем подвигу против "кариока".

На овој утакмици виђено је прегршт атрактивних потеза, а није изостала ни подршка са трибина. На стадиону у Дохи окупио се велики број српских навијача који су бодрили нашу репрезентацију.

Иако су бразилски навијачи били знатно бројнији, у одређеним периодима навијачи "орлова" су их убедљиво надгласали. 

BloombergAdria.com

 

На стадиону су током утакмице са Бразилом били и родитељи српског везњака Немање Гудеља који су пружали подршку свом сину, али и целој репрезентацији Србије.

Гудељ је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију својих родитеља са развијеном српском заставом насталу непосредно пре утакмице са Бразилом. 

BloombergAdria.com

 

Српског фудбалера на Светском првенству у Катару прати и његова девојка, певачица Анастасија Ражнатовић.

Подсетимо, породица Гудељ позната је као спортска породица. Немањин отац је Небојша Гудељ бивши српски фудбалер и прослављени бек Партизана те сигурно зна из свог искуства колико је подршка битна пред неки важан меч. Поред српског великана, старији Гудељ бранио je и боје НАЦ Бреде и Спарте из Ротердама. Управо је његова интернационална каријера разлог што је Немања прошао фудбалску академију Бреде, клуба за који је уписао и свој први званични меч у сениорској каријери. 

BloombergAdria.com

 

Поред два запажена фудбалера, у породици Гудељ још два члана се налазе у спортским водама. Реч је Немањином млађем брату Драгиша који је фудбалер и сестри Вањи која је тенисерка. Небојшин млађи син, рођен у Холандији, пошао је очевим стопама и игра на позицији левог бека.

Пред Србијом су две веома важне утакмице које ће одлучивати о даљој судбини репрезентације на Мундијалу па ће подршка са трибина много значити "орловима" који се тренутно налазе на деоби последњег места групе Г заједно са селекцијом Камеруна. 

Фудбалери Србије наредну утакмицу играју у понедељак, 28. новембра, од 11.00 часова против селекције Камеруна, док ће Бразилци одмерити снаге са екипом Швајцарске истог дана од 17.00 сати.

BloombergAdria.com

 

Последњу утакмицу наша екипа игра 2. децембра од 20.00 часова против селекције Швајцарске.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".