Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин

"МИСЛИМ ДА НИСАМ ЗАЉУБЉЕНА" Милица проговорила о новом дечку

Извор: Нпортал

27.11.2022.

22:43

МИЛИЦА Дабовић открила је детаље љубавног живота

У Миличином животу, појавио се мушкарац који јој је вратио осмех на лице, а о њему до сада није желела много да говори.

BloombergAdria.com

Милица је сада открила како се тренутно осећа у новом емотивном односу.

- Сви говоре да сам заљубљена, али мислим да нисам. Нашла сам Вању који је другачији од свих до сада, који ми је дао мир и слободу. Срећна сам и испуњена са својим животом, треба ми много времена после свега. Не желим да се везујем, не желим заједнички живот, време ће показати да ли је права ствар у питању. Размишљам о свему, али верујем да Вања никада неће изаћи из наших живота, можда највише због Стефана, који га јако воли и везан је за њих. Летос на мору, гледала сам како проводе време заједно и уживају, толико да ја могу да имам слободно време за себе. Он је неко ко је одрастао без оца, ова пажња и љубав му значи - открила је Милица у емисији Премијера Викенд Специјал.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Милици је ово први емотивни однос након пет година. Деценију пре Дабовићеве, Вања је постао познат јавности по вези са певачицом Слађом Делибашић.

Тада се у медијима појавила вест да је популарна Слађа започела везу са маркантним, млађим мушкарцем, али веза се завршила пошто су освануле његове наге фоторафије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".