Извор:Фото: Д. Миловановић

ПИКСИ ПРЕ 21 ГОДИНУ: На овај ШАРМ је пала супруга Снежана

Извор: Нпортал

28.11.2022.

12:30

СУПРУГА Драгана Стојковића Пиксија је у Катару и бодри српског селектора.

Већ недељу дана са породичним пријатељима, међу којима је и водитељка Јована Јоксимовић, супруга Драгана Стојковића Пиксија, Снежана, борави у Катару и из ложе посматра утакмице домаће репрезентације на чијем је челу њен муж. Снежана је одувек била највећа Пиксијева подршка, где год се у свету налазио пратила га је у стопу, одгајајући притом у складу са традиционалним вредностима децу Ању, Марка и Андреу и изводећи их на прави пут. Захвалан је селектор наше фудбалске репрезентације на свему што је супруга учинила за њега, најпре због бројних одрицања које је начинила зарад његове каријере, а имајући то у виду када је дошло време да се као играч опрости од фудбала са лакоћом је то урадио, знајући шта га код куће чека.

BloombergAdria.com

 

Једна фотографија из периода када је одлучио да се пензионише сведочи томе колико је Пикси био релаксиран, нимало тужан, нити носталгичан, напротив врло знатижељан и спреман за нове изазове. Наиме, слика на којој је водитељ Воја Недељковић у првом плану покрај селектора, настала је 2001. године приликом заједничког летовања и боравка на броду. Те године Стојковић је дао званично саопштење да престаје са игром и да жели да се посвети породици.


Супруга Драгана Стојковића Пиксија ову вест годинама је прижељивала и нажалост огромног броја Стојковићевих навијача поменута жеља јој се остварила. Питали су се многи да ли је Стојковић бар још коју годину могао да игра и ако је судити по слици насталој пре 21 годину сигурно је да би могао. Згодан, млад ,у пуној снази жељан победе ипак одлука је пала и није се могло назад, али зато се он фокусирао на транерску каријеру у чему је једнако добар.

Пикси предводи наше момке у Катару, што је један од разлога због којег се сви надају одличним резултатима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".