Извор:Фото: Фејсбук принтскрин/RTL Danas/Профимедиа

СВИ У ШОКУ: Роналдо и Меси желе да играју за Хрватску

Извор: Нпортал

28.11.2022.

14:47

КРИСТИЈАНО Роналдо и Лео Меси открили су да би волели да играју за хрватску репрезентацију.

Неретко се дешава да родитељи својој деци дају имена по својим идолима или људима на које се угледају. Оно чиме се они воде је да ће захваљујући таквом имену и њихова деца попримити особине тих особа. 

Имена Кристијано Роналдо и Лео Меси вероватно су најпознатија имена у светској фудбалској јавности, али ретко ко би своје дете назвао тако. Ипак, то није случај и са породицом Стојановић. 

Наиме, у хрватском граду Славонски Брод живе два дечака старости девет година, по имену Кристијано Роналдо и Лео Меси Стојановић. Како преноси РТЛ Данас, они су имена добили јер им очеви навијају за Барселону и Реал Мадрид.

BloombergAdria.com

 

- Навијамо за те клубове брат и ја. Кад је супруга остала трудна, одлучио сам одмах да ћу то име дати свом сину - Лео Меси, брат је исто тако одлучио да му син буде Кристијано Роналдо - каже отац Леа Месија, Жељко Стојановић.

Меси је срамежљив, Роналдо није, Лео има бољи шут, а Кристијано је бољи техничар. Када порасту желели би да буду фудбалери и стекну славу својих имењака.

BloombergAdria.com

 

Како кажу, од хрватских репрезентативаца најдражи им је Лука Модрић.

- Лео Меси ми је добар као пријатељ, а и као играч - каже Кристијано Роналдо о свом брату.

Када им на турнирима прочитају имена, сви остану у неверици. Тако је било и у школи.

BloombergAdria.com

 

- Учитељица је исто била мало изненађена откуд нам је та идеја била да дамо такво име. Рекли смо само да смо тако одлучили и то је то. Док је био Ел Класико и док је био Меси у Барселони, а Роналдо у Реал Мадриду, ми се сви скупимо, ја навијам за Барселону, брат за Реал Мадрид и гледамо заједно. Свађе буде, али више навијања - додаје Жељко.

Оба дечака тренирају фудбал те није искључено да за репрезентацију Хрватске једног дана заиста заиграју Кристијано Роналдо и Лео Меси. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".