Извор:Фото: Профимедиа/М.Лабудовић

ДЕТАЉИ ПРОСТИТУИСАЊА ПОЛИЦАЈКЕ Снимке окачио дечко из освете

Извор: Нпортал

29.11.2022.

07:19

У МЕДИЈИМА је протекле недеље одјекнула вест о хапшењу полицајке (27) због проституције. Детаљи из прекршајне пријаве откривају шокантне податке о томе шта на шта је све ухапшена била спремна да би дошла до материјалне користи.

Полицајка (27) која је прошле седмице ухапшена због проституције завршила је иза решетака након што је договорила орални секс с мушкарцем и женом у замену за скупоцени телефон "ајфон 13", чија је цена око 100.000 динара

Како је утврђено истрагом, блудна полицајка проституисала се у београдским хотелима и луксузним становима, а за секс утроје наплаћивала је и до 1.000 евра у кешу или у замену за неки скупоцени поклон.

- Против полицајке је поднета прекршајна пријава по Закону о јавном реду и миру, за шта се најчешће изричу само новчане казне, без затворске, али бранилац осумњичене је тражио изузеће поступајућег прекршајног судије, па је рочиште на ком је требало да изнесе одбрану одложено - казао је наш извор, и додао:

- Она је извесно време била под присмотром Службе унутрашње контроле МУП, након што су се у августу појавили њени секс-снимци, па је тако утврђено и да се проституисала. Клијенте је задовољавала сама или заједно са једном другарицом, а ухапшена је након што је договорила групни орални секс са једним паром у замену за телефон "ајфон 13".

Подсетимо, порно-полицајка, како је прозвана у јавности, била је у жижи јавности пре три месеца кад су се на интернету појавили снимци како орално задовољава колегу док су похађали Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици. Тада се снимала и како симулира орални секс са бананом у свлачионици ЦОПО.

Како су медији раније писали, снимке секса је окачио њен дечко, и то из освете, након што је сазнао да она има другог и да се успут бави проституцијом.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".