Извор:Фото: Профимедиа

КОНАЧНО ЈОЈ ВИДИМО ЛИЦЕ: Овако изгледа ћерка Селме Хајек

Извор: Нпортал

19.10.2021.

13:45

ИАКО је веома активна на друштвеним мрежама и често са својим пратиоцима дели детаље из приватног живота, холивудска глумица је своју ћерку Валентину одувек скривала од очију јавности. Када би на друштвеним мрежама окачила фотографију са њом, трудила би се да лице њене ћерке буде сакривено.

Прослављена Мексиканка је једном приликом истакла да жели своју ћерку да поштеди рефлектора и притиска јавности, а можда је разлог тога управо што је Селма у једном тренутку свог живота била отета.

BloombergAdria.com

Премијера филма "Етерналс" у Лос Анђелесу окупила је бројне холивудске звезде, а иако тумачи једну од главних улога, нико није очекивао да ће се Селма појавити са својом ћерком Валентином.

Валентина има 14 година, а најновије фотографије доказ су да је егзотичну лепоту наследила од своје мајке. Валентина обожава моду због чега са Селмом често посећује модне ревије и догађаје.

Осим тога, Селма је за премијеру одабрала хаљину са деколетом која је открила њене бујне груди. Глумица је једном приликом изјавила да њене груди непрестано расту.

- Постоје неке жене којима дојке расту док се дебљају, а другим женама расту кад доје децу. У неким случајевима расту у менопаузи. Ја сам случајно једна од жена којој се то догодило сваки пут! Када сам се удебљала у трудноц́и и током менопаузе - рекла је Селма и додала:

- Оне расту и расту и моја леђа су заиста патила од тога - рекла је.

Подсетимо, глумица је ћерку добила са француским милијардером Франсоом Анријем-Пиноом, са којим је у браку од 2009. године. Салма често истиче у медијима да је њен супруг нежан и брижан отац, те да Валентина карактерно подсећа на њега.

BloombergAdria.com

Пино из претходних веза има троје деце. Са првом супругом има 22-годишњег сина Франсоу и 19-годишњу ћерку Матилда, док из афере са манекенком Линдом Еванђелистом има 14-годишњег сина Аугустина Џејмса.