Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/ cristiano

ВИСОК СТАНДАРД: Роналдова деца морају да поштују ова правила

Извор: Нпортал

30.11.2022.

22:28

СВАКИ родитељ сматра да зна шта је најбоље за своје дете, па тако ни Кристијано Роналдо, један од најбољих фудбалера света, није изузетак.

Године 2010. је добио своје прво дете, имењака Кристијана јуниора. Није желео да открије идентитет мајке која није укључена у живот дечака. Касније, 2017. године добија близанце Еву и Матеа уз помоћ сурогат мајке, а исте године и Алану, ћеркицу са изабраницом Георгином Родригез. Ове године је добио још један пар близанаца - Анхела и Белу, међутим, дечак је врло брзо након рођења и преминуо.

Тренинг неколико сати дневно

Најстарији син Португалца тренира и по неколико сати дневно, а Роналдо је предвидео светлу будућност малишану. Он је научио да се тушира хладном водом и никако не једе брзу храну.

BloombergAdria.com

 

Здрав, али ригорозан начин живота

- Практикујем високо протеинску храну, са пуно здравих угљених хидрата, житарица од целог зрна, воћа и поврћа и избегавам слаткише - описао је Португалац једном приликом. Додао је да не конзумира газирана и нездрава пића, а да пије много воде дневно. Овај режим важи и за остатак породице.

BloombergAdria.com

 

Упркос стриктној исхрани, Роналдова деца с времена на време могу да уживају у понекој посластици. Роналдо је 2016. године објавио снимак како његов син трчи на траци и говори:

- Појели смо сладолед, сада је време да вежбамо.

BloombergAdria.com

 

Деца су му уписана у престижну школу за милионере у Португалу, важи за једну од најбољих у земљи, потврдили су португалски медији ове године.

Простор и приватност

Георгина, Роналдова вереница, је у документарцу споменула да је њиховој породици неопходан луксуз и на путовању. Траже смештај са више соба, првиатним базеном, лаким приступом марини где може да пристаје мањи брод и већи комад земље како не би напуштали вилу уколико желе да прошетају.

BloombergAdria.com

https://www.youtube.com/shorts/8FSXum3k0TQ

Што се тиче личне хигијене и ту постоји строг режим. Појавио се и снимак где проверава Роналдо своју децу да ли су сви малишани опрали руке пре јела.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".