Извор:Фото: Игор Маринковић, АТА имагес

НЕУМЕСНО ЈЕ: Брена о наводима да је њен наступ најскупљи

Извор: Нпортал

01.12.2022.

18:46

ПЕВАЧИЦА одговорила на спекулације.

Лепа Брена ужива у складном браку са бившим тенисером Слободаном Живојиновићем, а певачица истиче да никада не треба да постоји разлика између мушкараца и жена, већ да сви треба да раде оно у чему су бољи.

BloombergAdria.com

 

- Мислим да мушкарац воли да има жену која је способна за много тога, а за шта није способна она, а ни он, онда се унајми нпр. када је вожња у питнају возач. Никада нисам волела антагонизам између мушкараца и жена. Сматрам да ако он зна нешто боље нека то уради, ако сам ја боља онда треба мени да препусти и да се нико не љути- истиче Брена за “Блиц”.

Певачица се похвалила да је добар возач иако је то на Балкану резервисано за мушкарца.

- Али ја возим јако добро. Стабилан сам и сигуран возач. Никад нисам возила под дејством алкохола. Возим по правилима, осим по некада када баш журим- каже Брена и додаје:

BloombergAdria.com

 

- Умем и брзо да возим, поготово када дођу нови аутомобили, па онда да пробам да ли иду 250 до 280 на сат. Волим брзину, али волим и сигурност, пошто је ауто моја друга кућа. Провела сам првих десет година каријере у аутобусу. Ту сам спавала, јела, пила, са тридесет момака који су радили са мном. После тога смо мало кренули више авионима, па луксузним аутомобилима и данас је ауто нешто што представља апсолутно “мој други дом”.

BloombergAdria.com

 

Бренин наступ за Нову годину, је један од најскупљих, те се писало да је и најплаћенија, а певачица о цени није желела да прича.

- Сами знате да певам четрдесет година и да је неукосно причати о ценама и да о томе углавном говоре они што желе да буду у центру пажње. Срећна сам што ме публика воли, што ме тражи и што сам још Брена Национале- истиче она и додаје:

- Морам да признам да заиста сада највише уживам што немам више мале деце кући па не морам да журим са наступа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".