Извор:Фото: РТС принтскрин/Инстаграм принтскрин/sofijamilo/ana_rajkovic

Како је Косјерина реаговала на речи о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

Извор: Нпортал

02.12.2022.

08:44

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

Док је говорио о припремама за меч са Швајцарцима, "лоцирао је проблем". Богдановић је рекао да му се не свиђа што су тамо отишле супруге фудбалера.

- Сад кад дођу жене, а реално жене фудбалера – на ову лову, на ову паруштину, то је парада кича. Где кич дође ту нема ни среће ни расположења. Али ја се надам да ће они да схвате важност ове утакмице - изговорио је Богдановић.

BloombergAdria.com

 

- Ја да сам на њиховом месту ја бих већ вечерас угасио телефоне, рекао бих: што сте ме звали - звали, ја се концентришем на утакмицу, љуљај то дете, купај се у тим милионима и пусти ме да играм - додао је.

Ипак, реакција водитеља није баш изостала, само је многи нису регистровали.

BloombergAdria.com

 

Заправо, било је очито да је водитељском пару било непријатно због оштрих коментара. Док се Јован Мемедовић смејао и чешкао по глави, Драгана Косјерина је накривила главу, уз упитан осмех.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".