Извор:Фото: АТА имагес

ОТАЦ ЈУ ЈЕ ЗВАО "МЕЧКА БОЖАНА" Александра сада изгледа ОВАКО

Извор: Нпортал

02.12.2022.

09:56

СТАРЛЕТА Александра Суботић довела је линију до савршенства, али некада није тако изгледа.

Она је на свом Инстаграм профилу сада објавила фотографију на којој је показала како је изгледала када је имала чак 90 килограма.

Током боравка у ријалитију њен отац ју је често називао "мечком Божаном", због чега је Александра често плакала, а онда је решила и да скине вишак килограма.

Сада, када је задовољна својим изгледом, открила је својим пратиоцима како је своју линију довела до савршенста, као и ко јој је у томе помогао.

BloombergAdria.com

 

- Иако сам цео свој живот била мршавица, нажалост као и већина људи у свом животу сам упала у једну фазу у којој сам се за мање од шест месеци угојила преко 20 килограма (са 62,63 до чак 90). Била сам тужна и несрећна и утеху сам пронашла у храни. У тим моментима храна ме је смиривала, али сам истовремено упадала у још већу депресију јер сем што сам била незадовољна својим животом, постала сам незадовољна и својим изгледом и то је почело да утиче на моје ментално и физичко здравље. На том путу мог раздора и пропадања у једном моменту се појавила моја мама, која ми је била највећа подршка - написала је Суботићева уз фотографију и тако охрабрила све девојке да раде на свом изгледу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".