Извор:Фото: Инстаграм/принтскрин/ninaphoenix

ХРВАТИЦА ЗАЛУДЕЛА МРЕЖЕ: Шаховница не сакрива атрибуте

Извор: Нпортал

02.12.2022.

17:28

ХРВАТСКА навијачица налази се у центру пажње медија и друштвених мрежа. На Инстаграму је прати више од 367 хиљада људи, а постала је позната прошле године када је са бујним попрсјем заиграла уз хрватску навијачку песму "Играј моја Хрватска".

Хрватска навијачица из Сплита, уметничког имена Нина Феникс (26) узбуркала је друштвене мреже. Она је пред утакмицу Хрватске са Белгијом објавила провокативну фотографију у уској мајици са црвено-белим кокцицама

Њен Инстаграм налог прати више од 367 хиљада људи, а у средиште пажње доспела је прошле године када је у купаћем костиму са коцкицама запевала хит "Играј моја Хрватска".

- Страствена сам навијачица "ватрених" и овим путем им поручујем да се сете да су вицепрваци света, још увек. Тако да је медаља минимално што очекујем - рекла је за хрватске медије. 

Иако лично не познаје тренутно најпопуларнију хрватску навијачицу у Катару, Ивану Кнол похвалила је њен коцкасти модни бренд.

Нина је завршила уметничку школу, и према изјави бави се фотографијом и уметношћу. Више од 90 одсто њених пратиоца на друштвеним мрежама долази из Сједињених Америчких Држава, Велике Британије и других западних земаља.

- Са разлогом се нисам промовисала јер ми је познато да Хрвати баш и немају истанчан укус за облине - објаснила је заносна Сплићанка.

Додала је да људи често погрешно истичу њен обим груди, који према задњем мерењу износи 142 цм, док јој је обим леђа свега 82 цм.

- За све оне који се питају како је то могуће, моје груди непрестано расту од раног пубертета и још нису престале. Стручни медицински термин за такву врло ретку појаву је мацромастиа - испричала је Нина и додала да је у потпуности природна.

- Без иједне најмање естетске корекције тела и лица, и то је оно што ме издваја од свих осталих - казала је Нина у најскоријој изјави. 

(24сата.хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".