Извор:Фото: Профимедиа

4 РУТИНЕ Кетрин Зите-Џонс за МЛАДОЛИК и блистав тен

Извор: Нпортал

04.12.2022.

22:54

ТАЈНЕ лепоте глумице Кетрин Зите Џонс није тешко пробати и остати им доследан, а очигледно дају сјајне резултате.

Прошле су дуге 24 године откако нас је Кетрин Зита Џонс заувек завела улогом Елене у филму "Маска Зороа", а данас је не обожавамо ни трунчицу мање.

BloombergAdria.com

 

У међувремену нам је више пута показала да је ретко талентована, посвећена послу, спремна за најнапорније припреме како би изнела улогу најбоље могуће, а подсећа нас и на оно што знамо од првог дана – једна је од најлепших.

Данас Кетрин Зита Џонс има 53 године, а стално се у америчким медијима спекулише одолева ли она успешно чарима ботокса и естетске хирургије. Кетрин никада није потврдила да ли је мењала нешто на свом лицу, али је причала о кључним тајнама своје лепоте...

Ако јој верујете да је за све задужена природа, вреди пробати, зар не? У сваком случају, њени савети су одлични и дерматолози су сагласни с њима.

BloombergAdria.com

 

Редовно користи СПФ

Дерматолози нас протеклих година стално подсећају да правилна нега подразумева обавезно мазање производа са заштитним фактором у току дана, чак и зими!


Током локдауна, на почетку пандемије вируса корона, Кетрин су фанови на Инстаграму питали шта је спаковала за породично путовање, а она је одговорила да је уз њу увек оно основно:


– Мој муж, моја деца, мој пасош, крема за сунчање, крема за сунчање, крема за сунчање, крема за сунчање... Заиста, тамо може да буде врло брутално и морамо да заштитимо кожу – поручила је она.


Брине о хидратацији
 

Поред тога што редовно користи хидратантне креме, Кетрин Зита Џонс истиче да обожава уља за лице.


– Користим много есенцијалних уља. Помешам више њих и то стављам на лице – објаснила је.

Редовно ради пилинг

Како би поништила евентуално штетно дејство уља, она свакодневно ради "веома благи пилинг кремом или гелом који одстрањују мртве ћелије коже", открила је Кетрин.

У интервјуу за W Magazine, Кетрин Зита Џонс је открила који је најбољи савет у вези с негом лица који је у животу чула.


– Не копај! – одговорила је кратко и јасно.


Ово је можда и најтеже послушати, а сви дерматолози сагласни су да је најгоре што може да учинимо стално додиривање лица (јер се тако наносе бактерије) и, наравно, "копање" бубуљица, које чини да кожа физички пуца и да буде подложнија упалама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Кетрин Зита Џонс #ВИП #глумица #нега лица #блистав тен #жена