Извор:Фото: Катарина Михајловић/ Д. Миловановић

КРАЈ: Милшин супруг проговорио о НАПУШТАЊУ "Игре судбине"

Извор: Нпортал

05.12.2022.

12:58

МИЛИЦА Милша и Жарко Јокановић дефинитивно више неће учествовати у серији "Игра судбине". Глумица и њен супруг одлучили су да проговоре и изнесу своју страну приче.

- Петсто двадесет и седам написаних епизода на више од 18.500 страна је мој резултат. Петсто двадесет и седам снимљених епизода је Миличин резултат у улози сјајне, омиљене и незаменљиве Аде Каначки. У питању је најдуговечнија и најгледанија серија. Томе је дошао крај и на то је стављена тачка. Никада се нисмо ваљали по медијском или било каквом другом блату, па нећемо ни сад. Не желимо да се бавимо лажима, подметањима и сплетакама. Имамо своје принципе и њима се руководимо. Идемо даље, срећни због успеха који смо направили, као и због онога што ћемо убудуће радити - рекли су у ексклузивној изјави за ТВ Новеле.

BloombergAdria.com

 

Иначе, како преносе домаћи медији, Жарко је већ договорио нови посао. Наводно, они ће се "преселити" на Пинк, где ће такође радити на једној серији.

Драматург и његова супруга ових дана уживају на њиховој омиљеној дестинацији, далеко од београдске зиме. Из луксузног ризорта у Хургади шаљу разгледнице, загрљени и заљубљени, а о новим пословним активностима размишљаће када се врате кући.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".