Извор:Фото: Игор Маринковић

ФОТОГРАФИЈА ШАУЛИЋА ИЗ `91: Гоца скоцкана, Илда тамнокоса

Извор: Нпортал

06.12.2022.

20:05

ПЕВАЧ Шабан Шулићје иза себе оставио велику породицу

Пре нешто више од три године у саобраћајној несрећи настрадао је краљ народне музике Шабан Шаулић уз чије хитове смо волели, славили, плакали и туговали и иза себе оставио велику породицу са којом је деценијама делио успоне и падове, лепе и оне мање лепе тренутке.

BloombergAdria.com

Са супругом Гоцом, женом која је обележила његов живот, добро и зло делио је више од четири деценије и како је у више наврата истицао управо њој дугује захвалност за све постигнуто током живота. Уносивши у породични дом првенствено љубав, али и мир и стабилност, Гордана Шаулић држала је своје ближње на окупу, а колико је и он сам поред каријере био посвећен отац и муж сведочи ретка фотографија породице Шаулић настала деведесетих. 

Наиме, на друштвеним мрежама појавила се једна стара успомена забележена давне 1991. године, а топлина породичног дома приказана на једној слици разнежила је многе и пробудила најлепше емоције. Многима је фотографија породице Шаулић измамила и осмехе на лица, те су се низали коментари да су и давних дана Шабан и његова супруга са наследницима пратили модне трендове.

Гоца је позирала тип-топ скоцкана са натапираном фризуром која је у то време била потпуни хит, док је легендарни певач такође имао бујну косу, али могао се похвалити и веома добром линијом као и најмодернијом гардеробом. У очевом загрљају потпуно безбрижан био је син Михајло, старија ћерка Санела и пре тридесет година могла се похвалити веома атрактивним изгледом, док је Илда на коју смо навикли као нежну плавушу, тада тамнокоса привукла доста пажње.

Било како било,фотографија породице Шаулић одаје утисак савршеног склада и хармоније, а Шабан је на онај свет отишао вољен од стране своје Гоце, као и њихове деце и унучића.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Шабан Шаулић #певач Шабан Шаулић #Гордана Шаулић #Илда Шаулић #породична фотографија #ВИП