Извор:Фото: АТА имагес

СТАНИЈА ПРЕ КОРЕКЦИЈА: Била је сасвим природна девојка

Извор: Нпортал

08.12.2022.

12:43

ПРВИ пут старлету Станију Добријевић могли смо да видимо у "Сурвивор Србија ВИП". Тада је била само студенткиња из Новог Сада и изгледала је сасвим другачије!

У периоду када је Станија учествовала у такмичењу, гледаоци су имали прилику да је виде без сређене косе и без шминке, као природно лепу и згодну девојку.

BloombergAdria.com

 

Како су пролазиле године, тако је Добријевићева на себи урадила низ пластичних операција, почев од груди и носа, затим је прешла на јагодице, усне и "мачије очи" које су данас актуелне.  

Она је сада новом објавом на Инстаграму навела своје пратиоце да помисле да је опет отишла под нож. Станија је објавила видео у комбинезону, и снима лице и тело, а многи су приметили да јој је глава другачија.

BloombergAdria.com

 

"Како јој је сада коцкаста глава?", "Експлодираће од силикона", "Шта јој се десило?", гласили су неки од коментара.

-Станија је после слика које су се појавиле на форуму "Бурек" решила да стави силиконе у груди. Прво је уградила "тројке", а потом их је повећала на "четворке"! Радила их је у Америци и платила око 4.000 евра. Врло брзо је оперисала и нос у Турској. Ставила је хијалурон у усне, филере у јагодице и решила се подочњака. Урадила је и тзв. мачје очи, које су у последње време веома популарне на естради. Пре неколико година је повећала и задњицу. Ипак јој је позадина заштитни знак! Према њеним речима, Добројевићева је ставила фасете на зубе од 4.000 евра, али и надоградила косу природном длаком, коју је платила 3.000 евра- изјавио је извор за Информер.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".