Извор:Фото: Фејсбук принтскрин

ПОЗНАНИЦИ ИЗНЕЛИ ДЕТАЉЕ О ОЦУ УБИЦИ: Провоцирао је сина

Извор: Нпортал

11.12.2022.

08:23

ГРАЂАНИ Суботице налазе се још увек у шоку након вести да је Дејану Ј. ножем усмртио свог сина Милана (23). Људи који су били упознати са њиховом породичном ситуацијом истичу да је Дејан својим понашањем уливао страх најближима, деци и супрузи.

Иако никада није било пријава насилља, како је потврдила и полиција, Дејан је имао потребу кажу његови познаници, да његова буде последња и да буде неприкосновени ауторитет у сваком погледу.

Један од познаника Дејанових каже, да те своје агресивне особине, отац који је убио сина, није испољавао до сада у друштву, али је на необичној ситници, детаљу, окидач таквог понашања у његовој глави имао драматичан исход.

BloombergAdria.com

 

- Невероватно нам звучи, али наводно је све било у реду у кућу, док је син Милан тамо боравио са оцем са којим је гледао утакмицу. Дошло је до мање препирке, која је постала жучнија, па је син оставио Дејана наводно и напустио кућу. Када се вратио, како се се спекулише, отац је поново провоцирао, изазивао свађу која се завршила кобно, тако што је Дејан ножем избо сина, каже познаник и додаје да не може да верује да такав вербални сукоб може довести до убиства и то рођеног детета.

Медији незванично сазнају да је мајка Маја (47) покушала да заштити дете али је и сама задобила ударце по глави и телу, те је хоспитализована у суботичкој билници.

- Тај отац је требало да се лечи одавно, ако је био у стању да због свађе око утакмице убије и дете и повреди супругу. Да ли је користио неке супстанце, алкохол које су га држале у таквој агресији да се није смирио, него извршио убиство, нисмо сигурни, али сада чујемо разне спекулације. Чекамо званичне потврде да истрага каже шта се заправо десило што је довело оца у тако тешку агресивну ситуацију, да убије сина. Помињу се и неки други разлози, неспоразуми око финансија, али спекулише се и чаршијским незваничним детаљима, па је тешко било шта од тог потврдити, каже један од познаника породице.

Дејан је ухапшен, а за 48 сати биће прпиведен у Више тужилаштво, где ће дати свој исказ око околности убиства свог детета, које је осумњичени починио у својој кући, у Плитвичкој улици у Суботици.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".