Извор:Фото: Танјуг/АП

ПРОМЕНИЛА ПОЛ: Девојка Мбапеа 1. ТРАНСРОДНА особа у Плејбоју

Извор: Нпортал

12.12.2022.

11:29

МЛАДИ пар је наводно у вези већ неколико месеци, а први пут су виђени заједно летос.

Фудбалска репрезентација Француске налази се у Катару где чека меч са селекцијом Марока у оквиру полуфинала Светског првенства.

Прва звезда тима и тренутно најбољи стрелац шампионата Килијан Мбапе наставио је да одушевљава својим партијама. Млади Француз је на пет утакмица уписао исто толико погодака, а уз то је поделио и једну асистенцију. 

Како пишу страни медији, највећа подршка нападачу Пари Сен Жермена је његова девојка Инес Рау,  позната француска манекенка и Плејбој зечица.

BloombergAdria.com

 

Овај млади пар је наводно у вези већ неколико месеци, а први пут су виђени заједно летос, током одмора у Кану. 

Како каже, излазак у јавност са признањем да је трансродна особа било је ослобађајуће искуство. 

- Спас је говорити истину о себи, било да је у питању пол, сексуалност, било шта. Људи који вас одбацују нису вредни тога. Не ради се о томе да вас други воле; ради се о томе да волиш себе - рекла је она својевремено у интервјуу за Вашингтон пост.

Она је рођена у Паризу, у породици миграна из Алжира и Марока, а каријеру је започела као плесачица на Ибици, када се спријатељила с ди-џејем Дејвидом Гетом.

Када је имала 23 године, позирала је нага за један познати француски магазин, након чега је њена каријера "експлодирала", па је почела да сарађује с многим брендовима и појавила се у престижном модном часопису.

Она је, такође, истакнута боркиња за права трансродних особа. У наставку текста погледајте како изгледа Инес Рау.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".