Извор:Фото: Архив Новости

БЈЕЛИНА ЉУБАВНА ПРИЧА: Глумили пар, а на крају то и постали

Извор: Нпортал

21.10.2021.

08:59

ЉУБАВНА прича Драгана и Маје Бјелогрлић једна је од најлепших на домаћој сцени, супружници су заједно корачали кроз живот, те су без обзира какве се препреке нађу на њиховом путу успешно изашли на крај са њима.

Кад је пре петнаестак година у једном од ретких интервјуа у ком је говорио и на теме из приватног живота открио како је супругу Мају после само две недеље познанства одвео пред породичну кућу у банатском селу Баранда, Драган Бјелогрлић је знао да ће њихова љубавна прича трајати заувек. И није се преварио. Пошто су у фебруару путовањем у Мајами обележили двадесет пету годишњицу брака.

Љубавна прича Драгана и Маје Бјелогрлић - глумили смо пар

Осим на пословном плану, где непрестано ређа успехе, чувени глумац и продуцент који обећава Драган Бјелогрлић остварен је и на личном плану. Иако Маја избегава да се непотребно експонира у јавности, домаћи медији константно пишу о њиховом односу. Но мало је познато да су пре романсе у коју су упловили Драган и Маја глумили заљубљени пар у - реклами.

- Кад сам, неколико месеци након што смо се упознали, добио понуду да снимим рекламни спот за кухињски намештај, у којем ми је требала и партнерка, сетио сам се Маје. Нисам био сигуран је ли уопште у Београду, али имао сам срећу да је баш тад дошла на јесењи испитни рок па сам је ангажовао да глуми са мном у реклами. Прво смо само глумили љубавни пар, а убрзо смо то стварно постали – рекао је Драган о лепотици која се због манекенског посла рано осамосталила, живећи и радећи најпре у Паризу, а потом и у Бечу. И поред великих успеха у интернационалном модном свету, Маја није запоставила образовање, те је често долазила у Београд јер је студирала, а потом и дипломирала енглески језик и књижевност - испричао је Бјелогрлић.

BloombergAdria.com

Бјелогрлић признаје да, као и свако биће на планети, ни он није савршен, но кроз живот трудио се да, како на пословном тако и на приватном плану напредује и исправља своје грешке, а на том путу највећа подршка била му је управо супруга Маја.

- Својим великим достигнућем сматрам то што сам, мислим, успевао да моје професионално напредовање прати моје животно. Трудио сам се да будем свестан својих грешака и да их исправљам. Како у животу, тако и у професији. А мој највећи успех је моја супруга, коју волим и која ми је помогла да имам срећну и дивну породицу, упркос бројним изазовима које често намеће живот једног уметника - закључио је Драган.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".