Извор:Фото: Марко Ђоковић

СИЛОВАТЕЉ ИЗЛАЗИ ИЗ ЗАТВОРА: Напаствовао две малолетнице

Извор: Нпортал

13.12.2022.

10:18

ИГОРА Богдановић одслужио је казну од 15 година затвора због силовања две малолетнице и, како медији незванично сазнају, данас би тебао да буде пуштен на слободу.

Богдановић је проглашен кривим зато што је 13. децембра 2007. године, око 14 часова, у Улици браће Срнић принудио на обљубу малолетну девојчицу. Он јој је, како је утврдио суд, најпре ставио руку преко уста, а потом је угурао у лифт који је заглавио између спратова. Потом је више пута ошамарио девојчицу, а затим се сексуално иживљавао над њом. Када је завршио, Богдановић јој је запретио да ће је убити ако некоме било шта каже, а затим је побегао.

Друго дело за које је оглашен кривим, Богдановић је починио два дана пре првог и то у Улици војводе Шупљикца. Начин на који га је извршио, био је готово идентичан. Према пресуди, у коју је "Политика" имала увид, Богдановић је пратио своју жртву, а када је видео да девојчица откључава врата, сачекао је неколико минута и позвонио. Када је девојчица упитала: "Ко је?", он је одговорио: "Тата".

Не сумњајући да јој прети опасност, она је отворила улазна врата куће, и када је видела да пред њима није њен отац покушала је брзо да их затвори. Богдановић је, међутим, успео да стави ногу између врата и прага. Уз претњу да је готова уколико буде писнула, напасник је натерао девојчицу да пође до собе на спрату и скине доњи веш. Затим је сексуално злостављао.

Две недеље касније, Богдановић је напао и трећи пут. У Устаничкој улици повукао је жртву, такође малолетницу, до улаза зграде, а када су дошли између првог и другог спрата, наредио је да га орално задовољи. Како је она одбила то да уради, напасник је неколико пута ударио у главу. Девојчица је почела да се отима, удара насилника и вришти. Богдановић није успео у својој намери јер је један од комшија чуо дечије вапаје и побегао је.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".