Извор:Фото: Ж.Кнежевић

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО: Сумња се да је жртва Беливукове групе (ФОТО)

Извор: Нпортал

13.12.2022.

13:55

КАКО незванично сазнајемо тело, за које се сумња да је Страхиња, пронађено је у суботу увече.

Тело, како се сумња, Страхиње Белошевца (31) пронађено је у шумици у центру Аранђеловца, две и по године након што је пријављен његов нестанак. Блиски рођаци сумњали су да је и он био жртва озлоглашеног клана Вељка Беливука и Марка Миљковића

Како незванично сазнајемо тело, за које се сумња да је Страхиња, пронађено је у суботу увече.

Белошевац је нестао 12. јула 2020. године, када је изашао из куће, наводно, да купи цигарете и више се није вратио, а од тела које је пронађено, остао је само костур и нешто гардеробе.  

- Поред скелета пронађене су патике, ранац, качкет и телефон. Ове ствари, наводно је препознала Страхињина породица, те се из тог разлога и верује да је реч о несталом младићу - рекао је извор Информера упознат са случајем и додао да је поред остатка тела нађен нож, али и две табле таблета.

Према његовим речима тело је било на површини земље. 

BloombergAdria.com

 

- Постоји сумња да је реч о самоубиству, али шта се тачно догодило биће утврђено истрагом - рекао је наш саговорник. 

Да ли је реч заиста о Страхињи Белошевцу или некој другој особи биће утврђено обдукцијом. 

Како смо раније објавили Страхиња Белошевац, живео је са девојком и оцем, нестао је у близини своје куће у насељу Сеничани у Аранђеловцу, одакле му се изгуби сваки траг.

Страхињина девојка, с којом је живео три године ванбрачној заједници, рекла је тада да је он тог јутра изашао у 7.30 сати, с намером да купи цигаре.

- Обукао се, ја сам остала код куће, отишао је и одједном искључио телефон и одједном га више нема. Губи му се сваки траг, глас. Кад год би имао неке обавезе у граду, остао би пола сата, сат, ово је први пут да га нема - рекала је тада његова девојка и додала да Страхиња осим телефона није понео ништа са собом. 

С друге стране једна од Страхињиних рођака је за медије изнела сумњу да је можда и он био жртва клана Вељка Беливука и Марка Миљковића јер је у том периду 2020. године, на сличан начин нестало још људи. Међу њима Горан Величковић Гокси, Милан Љепоја... 

BloombergAdria.com

 

- Знам да је Страхиња био нарко-дилер, када се у медијима појавила прича о хапшењу Беливука и Марка Миљковића Марета, јавила нам се сумња да је и наш Страхиња њихова жртва, а и пре тога су до нас долазиле сличне приче. Такође, након што је нестао пронашли смо његов други телефон, сакривен у ормару, као и картицу. Ту је било много бројева који нису меморисани, али и име Маре. Тај Маре и Страхиња су размењивали поруке о „роби“. У некима пише: „Роба је стигла“, „Роба је супер квалитета“. Видевши да је Марко Миљковић Маре ухапшен, помислили смо да је баш он тај Маре с којим се Страхиња дописивао - рекла је тада рођака за медије. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".