Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

"НЕЋУ ДА ДЕЦА ГЛЕДАЈУ ШВАЛЕРКЕ": Детаљи свађе Тање и Душана

Извор: Нпортал

13.12.2022.

16:26

ТАЊА Савић је наводно бесна на бившег мужа јер недавно није хтео да јој изађе у сусрет и помогне око обавеза са децом.

Како се сада наводи, Тања је сада одлучила да и сада зада ударац мужу када сазнала да Душан има нову девојку, те због тога неће да допусти да деца оду код њега.

BloombergAdria.com

Тања је наводно бесна на Јованчевића јер недавно није хтео да јој изађе у сусрет и помогне око докумената за децу, које су тражили из њихове школе.

- Тањи су биле потребне информације за синове Максима и Ђорђа, а Душан ништа није хтео да јој пошаље. Била је ситуација када су јој из школе тражили њихов извод из матичне књиге на енглеском језику пошто су они тамо рођени, а Јованчевић није хтео да одговори на поруке. Тања је преко синова сазнала да Душан већ неко време има другу жену, да су срећни и да се, малтене, преселила код њега. Прорадила је сујета, па му је рекла да је последња порука коју је добио од ње била везана за децу и да их неће више видети. Слала му је: "Кад треба да помогнеш деци, нема те да одговориш. Неће више никад да дођу! Нећу да гледају твоје швалерке по стану." Све је сада остало на томе - прича извор.

Иначе, Тања је недавно испричала да је она та која је доскоро радила на томе да с Душаном оствари бољи контакт, али то није успело.

(Република)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".