Извор:Фото: репринт ТВ Новости, Јутјуб принтскрин/Iz Profila Tv Grand

КОЛЕГЕ МЕ ЗАГЛЕДАЈУ: Глумица због болести изгубила 10кг

Извор: Нпортал

14.12.2022.

09:49

ГЛУМИЦА Злата Нуманагић (72) пре неколико година суочила се са тешким здравственим проблемима

Чувена Лола из "Срећних људи", глумица Злата Нуманагић, једно је од омиљених лица домаће кинематографије.

Неко време није је било на малим екранима, а у том периоду имала је и операцију киле на дијафрагми, због чега се често суочавала са питањима о свом изгледу.

BloombergAdria.com

- Оперисала сам килу на дијафрагми, због чега сам била на посебном режиму исхране. Јела сам течну храну, потом кашасту, и док сам се вратила на чврсту скинула сам десетак килограма, мада би се на моју висину видело и неколико. Како год, носила сам конфекцијски број 42, а сад ми је таман 36. Највише ми је жао кад колеге почну да ме загледају и питају јесам ли добро, са нагласком на оно 'добро'. Одговорим да сам одлично, а пошто имам смисла за црни хумор утешим их да не брину јер немам рак - кроз смех је испричала једном приликом глумица за "Хелло".

BloombergAdria.com

У тренутку своје највеће славе, када је њен син Федор напунио 23 године, Злата је поново срела своју прву љубав Ђорђа Токина, који је тада накратко дошао из Америке у Београд. Њихова љубавна бајка, нажалост, прекинута је смрћу Ђорђа, али је Злата захвална и срећна што је имала прилику да је проживи.

- Он је тамо био на докторату, а ја сам му се придружила кад сам завршила снимање. Нажалост, после годину и по Ђорђе се разболео и напустио нас је. 'Дабогда имао, па немао' обично се користи као клетва, али ја сам имала своју бајку. Да њега није било, не бих веровала да права љубав постоји и у зрелим годинама. Пре њега сам мислила да оно што желим од живота и љубави не постоји, али ме је разуверио и показао ми да је све могуће. Заувек сам захвална због тога што сам имала - открила је тада.

BloombergAdria.com

Злата је данас поносна бака, а за унука одваја сваки слободан тренутак.

- Сваки слободан тренутак проводим са њим. И кад ме другарице зову на ручак, кажем да не могу јер чувам унуче. И више не мислим колико ћу да живим, него колико ћу да учествујем у његовом одрастању. Верујем да су бабе и тетке веома драгоцене за одрастање, бар сам ја имала такво искуство и много ми је значило", објаснила је за поменути лист глумица, коју ће публика ускоро моћи да гледа у серији "Игра судбине" - где је заменила колегиницу Даницу Ристовски у улози Лиле.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".