Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Nikad nije kasno

"ИСТИНА, РАК 3. ПУТ" Певачици опала коса, уклоњена јој дојка

Извор: Нпортал

15.12.2022.

10:02

ЖИВОТНА борба победнице музичког такмичења "Никад није касно" се не завршава. Бојана Бајрактаревић открила је да поново има рак!

Бојана је отишла на прегледе који су потврдили да је болест поново узела маха:

- Истина је, по трећи пут имам рак дојке. Урађена ми је мастектомија (операција уклањања дојке, а понекад подразумева и уклањање и других ткива, која се налазе у близини дојке, као што су лимфни чворови, прим. аут.), завршила сам с примањем хемиотерапије и сад пијем лек. Предстоје ми циклуси зрачења, дакле, све исто као прошли пут. Наравно, предаје нема, борим се и идем даље! Надам се да ћу овај пут трајно успети да победим болест и да ће мастектомија дати резултате - изјавила је певачица.

Бојана је започела лечење хемиотерапијама које је исрпљујуће, а овај пут јој је опала и коса. Међутим, то је не спречава да ради као да је здрава: 

- То се подразумева и тако сам желела. Примим хемиотерапију, па идем да певам, тако је било и прошли пут. И сад ми је коса опала након седам дана. Због тога сам избегавала да се појављујем у јавности, док то све не прође. Али радим на новим песмама, па ћемо се тад дружити и виђати, причати о неким лепим темама - закључила је Барјактаревићева у разговору за Курир.

Подсећања рад, Бојана је први пут у историји музичког такмичења "Никад није касно" изашла као троструки победник.

Својим анђеоским гласом је освојила највише СМС гласова публике, а убрзо затим је тријумфовала и у Фејсбук гласању, а потом је добила и награду жирија.

Због животне приче, цео студио је био у сузама. За време лечења морала је да направи дугогодишњу паузу. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#ВИП #Бојана Бајрактаревић #рак дојке #Никад није касно #победница такмичења Никад није касно