Извор:Фото: Д. Дозет, Профимедиа

КРАЉЕВЧАНКА ЗГРОЖЕНА Станарке уништиле стан: "Ћерке Сотоне"

Извор: Нпортал пентаграм

15.12.2022.

16:39

У ПРОТЕКЛИХ неколико месеци Србија је примила на стотине хиљада избеглица које беже из ратом захваћених подручја те су издавање станова и цена кирија једна од главних тема на друштвеним мрежама.

Иако се углавном јављају незадовољни подстанари због велике количине новца коју треба да издвоје за изнајмљивање станова, неретко и станодавци објављују своја запажања или фотографије нереда који су им оставили подстанари. 

Тако се у једној групи на Фејсбуку која окупља жене из Краљева појавила несвакидашња слика паркета из једног стана у том граду. Како наводи особа из поменуте групе, претходне станарке су јој уништиле паркет, а уз то је приложила и слику као доказ.

Како се види на фотографији, на дрвеном поду у стану урезан је пентаграм, познати сатанистички симбол. 

- Претходне станарке су оставиле овакав под. Може ли да то неко да исхоблује? - постављено је питање у Фејсбук групи.  

Иначе, пентаграм је у ствари петокрака звезда састављена од пет равних линија. Сматра се да он симболише четири физичка елемента - земљу, ваздух, ватру и воду, а пета линија представља дух.

Симбол пентаграма често се користи у магијским обредима, а уцртава се унутар магијског круга као и на маговој одећи. С једним краком упереним према горе симболише природу, односно микрокосмос. С два крака уперена према горе представља Сатану и такав пентаграм користи се у сатанистичким и црномагијским обредима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".