Извор:Фото: Профимедиа

"СРЦЕ МИ СЕ КИДАЛО" Како је Миха говорио о ванбрачном сину

Извор: Нпортал

17.12.2022.

12:45

СИНИША Михајловић био је више од две деценије у складном браку са бившом италијанском водитељком Аријаном са којом је добио петоро деце - ћерке Викторију и Вирџинију, и три сина - Мирослава, Николаса и Душана.

Миха има још једног сина из ванбрачне везе, Марка, о коме се никада није устручавао да прича и кога је признао као свог одмах по рођењу. Марко је плод романсе са једном Италијанком из времена пре него што је упознао супругу Аријану.

- Знало се да имам сина, писало се о томе, признао сам га и преузео обавезе око његовог издржавања. Међутим, до сад сам ту интиму чувао само за себе. Наравно, желео сам да га видим, срце ми се просто кидало кад сам мислио о томе. Ипак, одлучио сам да сачекам да порасте, да постане пунолетан и да онда једног дана, као одрасли људи, попричамо о свему. Да му кажем све што имам - говорио је Синиша Михајловић.

BloombergAdria.com

 

Пресудну улогу за сусрет, знатно раније од планираног, одиграла је Синишина супруга Аријана. Она је знала да Марко постоји и често је молила Миху да га позове у госте, да се виде, да дечачић упозна браћу и сестре. Синишина супруга Аријана одвела је децу у Мекдоналдс, па на стадион, да навијају за Интер, да Марко први пут у животу уживо види тату како игра фудбал.

А онда, 25. минут, слободан ударац за Интер, удаљеност од гола Бреше више од 25 метара... Марко на трибинама - то је био његов огромни, највећи могући, мотив док је узимао залет.

BloombergAdria.com

 

- Бог је био на мојој страни, хвала му. Деки Станковић је знао све, зато ми је и први дотрчао у загрљај пошто је лопта завршила у мрежи - рекао је тада Синиша.

Марку је испунио обећање за које су знали само њих двојица. Био је то, да прича буде још лепша, победоносни гол за Интер против Бреше.

Легендарни српски фудбалер умро је у 53. години после велике борбе са леукемијом, а Италија је била друга домовина некада славног дефанзивца и репрезентативца, рођеног у хрватском Борово селу, јер је после одласка из Војводине и Црвене звезде носио дрес Сампдорије, Лација, Интера и Роме.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".