Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Afrimax English

ПРАВИ МОГЛИ! Како живи дечак из џунгле? (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

21.10.2021.

19:53

НЕСРЕЋНА мајка Занзиман Ели каже да окрутни сељаци малтретирају њеног сина због његовог понашања, туку га и називају га "мајмуном" и "горилом" док проводи дане трчећи кроз шуме.

Занзиман Ели је побегао из свог дома у Руанди да би живео у џунгли, а његова прича постала је позната након што је документарни филм о његовом животу на Јутјуб телевизији приказао Афримак ТВ у фебруару прошле године.

Ели је рођен 1999. године, а његова заједница га је скоро одмах одбацила због физичког изгледа, на који утиче његов поремећај - микроцефалија, где се беба рађа с главом знатно мањом од нормалне. Такође му је ускраћено образовање на основу тога што није имао менталне способности да се концентрише на часу.

BloombergAdria.com

 

Мајка је принуђена да тражи свог сина шумама користећи импровизовани ласо, док се њен син храни травом и проводи време међу дивљим животињама.

Његова мајка је његова једина подршка, а друштво га је одбацило само зато што је рођен другачији, а након што је постао светски познат, велики број људи се нада да ће Занзиман заживети нормалним животом. https://www.youtube.com/watch?v=h-28TX8xldE

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".