Извор:Фото: Јутјуб/принтскрин/ Trias Bend/Архива Новости

ВОЂА ЗЕМУНСКОГ КЛАНА ГЛУМИО У СПОТУ: Снимак промакао многима

Извор: Нпортал

19.12.2022.

10:17

ЗЕМУНСКИ клан остао је упамћен по невиђеној суровости и бруталности коју су спроводили над жртвама. Њихове вође, Душан Спасојевић "Шиптар" и Миле Луковић "Кум" важили су за озлоглашене личности које су се ретко појављивале у јавности, сем у случајевима када су прослављали своје "крваве пиреве".

Један од вођа Земунског клана Миле Луковић, волео је кафане и музику, о чему сведоче бројне фотографије и видео снимци настали у периоду врхунца постојања и деловања једног од најјачег криминалног клана на овим просторима.

Лумповање уз трубаче до раних јутарних часова са осталим члановима Земунског клана био им је незаобилазан вид разоноде. https://www.youtube.com/watch?v=FRZkPdpSzvc

На друштвеним мрежама може се пронаћи један мање познати музички спот у којем је као један од статиста ни мање ни више био Миле Луковић.

Није познато како се баш он нашао у споту за песму "Она и море" у извођењу Триас бенда, али очигледно да није имао ништа против тога.

У троминутној изведби музичког спота из 1994. године, Луковић се појављује у интервалу између 2:29 и 2:38 минута, где у видно расположеној атмосфери седи у друштву једне жене и мушкарца и весели се уз брз ритам песме. https://www.youtube.com/watch?v=oKnqT4JVIvY

Иначе, поменути бенд основан је још давне 1986. године, а постоји и данас и снимио је бројне хитове, док се песма "Она и море" издвојила као најслушанија. Секвенца у овој песми "Нај, нај, нај, нај" и данас је препознатљива и певуше је многи, па је баш зато ову песму нико и не препознаје по правом имену, већ је и зову "Нај, нај".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".