Извор:Фото: Танјуг

СТАНИВУКОВИЋ ОРИГИНАЛАН: Овако обележио завршетак изолације

Извор: Нпортал

21.10.2021.

20:09

ГРАДОНАЧЕЛНИК Бањалуке Драшко Станивуковић већ неко време боравио је у самоизолацизи због корона вируса. Задњи дан изолације одлучио је да обележи на посебан начин, тако што је провозао своју баку Госпаву

На друштвеним мрежама је објавио снимак вожње са баком Госпавом, за коју је у више наврата говорио да представља једну од најзначајних особа у његовом животу, а у снимку се чује како бака Станивуковићу у једном моменту каже: “Јеси досадан, господе Боже”, пише Српска инфо.

Уз видео снимак је ишла и порука „Задњи дан изолације је идеалан за листање старих фотографија и снимака, а овај је заиста посебан!“.

Уз њега решења о изолацији су добили и председник Скупштине града Младен Илић, градски менаџер Бојан Кресојевић, секретар Скупштине Игор Шукало, саветница градоначелика Божана Шљивар, представник Одељења за просторно уређење Вук Вишекруна, представник Одељења за саобраћај и путеве Славко Давидовић, те представник Одељења за комуналне послове Бориша Мандић, због тога што су боравили унутар скупштинске сале.

Градоначелник је, као и остали присутни тестиран на вирус корона и резултати су били негативни, али им је због контакта са зараженим особама одређена самоизолација у трајању од пет или десет дана.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".