Извор:Фото: Профимедиа

ДРУГАЧИЈИ ОД СВИХ: Људи рођени 31. децембра су посебни

Извор: Нпортал

20.12.2022.

21:47

АКО у животу имате Јарца рођеног 31. децембра, знајте да је реч о врло посебним особама које је, једном када уђу под кожу, готово немогуће икада избрисати!

Јарчеви рођени 31. децембра врло су предани међуљудским односима, било да је реч о партнерима, пријатељима или породици. Имају посебну снагу да мотивишу људе око себе, а још боље се осећају када се окруже онима с којима деле заједничка размишљања.

Када је реч о пријатељству, немају много људи око себе, али они које имају, ту су за читав живот. Најчешће је реч о особама које познају још из детињства или младалачких дана.

BloombergAdria.com

 

С друге стране, одбијају их људи који се стално жале, који увек говоре против других и који напросто шаљу негативну енергију. Када је реч о љубави, ови Јарчеви су врло предани вези у којој се налазе и учиниће све да она и успе. Врло су нежни љубавници и никада неће пропустити да задовоље партнера, не само себе. Привлаче их особе које имају позитиван поглед на живот и с којом деле једнаке тежње за будућност. Таквој особи дају читавог себе, а заузврат очекују верност и поштовање с друге стране.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".