Извор:Фото: Инстаграм принтскрин, Polizeipräsidium Stuttgart

ЦЕЛА ДРЖАВА НА НОГАМА: Конобарица украла милион € и нестала

Извор: Нпортал

24.12.2022.

12:36

ОСУМЊИЧЕНА жена је висока 174 центиметра, плавозелених очију и плаве косе. Има неколико тетоважа по целом телу, посебно на рукама.

Жена која је украла више од милион евра из компаније у Штутгарту зове се наводно Мирнеса С. и пореклом је из Босне и Херцеговине.

Како преноси Фениx-магазин.де, зову је Мики, а наводно је радила и као конобарица у Штутгарту, пре него што се запослила у компанији за превоз новца, коју је касније опљачкала.

Наиме, како преноси овај портал, после објаве њене слике у свим немачким медијима, откривен је и Инстаграм профил Мирнесе С., а на њему је објављивала фотографије које је приказују како се забавља обучена у маркирану одећу.

Подсетимо, ова 42-годишњакиња је осумњичена да је 14. октобра октобра ове године украла више од милион евра из компаније за превоз новца у Штутгарту у којој је била запослена. Од тада јој нема трага.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

Како је саопштила полиција, жена је из просторија компаније тог 14. октобра, око 15.10 часова украла више од милион евра. Имала је приступ новцу као запослена у компанији. Крађа је уочена истог дана, а полиција је започела истрагу. У свом саопштењу нису појаснили на који начин је она из компаније изнела толики новац.

Како је већ раније објављено, полиција тражи 42-годишњакњу, а расписана је и награда у износу од 37.500 евра.

BloombergAdria.com

 

Осумњичена жена је висока 174 центиметра, плавозелених очију и плаве косе. Има неколико тетоважа по целом телу, посебно на рукама. Понуђена је и награда за помоћ која би довела до хапшења 42-годишњакиње.

BloombergAdria.com

 

- Награда је 37.500 евра и осигурана је приватно. Моле се сви који нешто знају о 42-годишњој осумњиченој да се јаве криминалистичкој полицији на телефон +4971189905778 - саопштила је полиција у Штутгарту.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Фениx-магазин. де/Независне)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".