Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/The Best Bits, Профимедиа

ПЕДОФИЛ ИЗБАЧЕН СА ДВОРА: Краљ Чарлс отерао принца из палате

Извор: Нпортал

24.12.2022.

19:50

БРИТАНСКИ краљ Чарлс протерао је принца Ендруа из Бакингемске палате након скандала са педофилом финансијером Џефријем Епстајном, преносе Британски медији.

Ово наводно значи да Ендруу неће бити дозвољено да има канцеларију у поменутој палати, а како пише "Дејли мејл", Чарлс, који је недавно доделио Кејт Мидлтон невероватну похвалу, је овог пута био строг и поручио је брату да је од сада приморан да се брине сам о себи.

- Свако присуство у палати је званично завршено. Краљ је јасно ставио до знања. Он више није радни члан породице и сада је препуштен себи - наводи извор и додаје да ће се принц Ендру придружити сутра краљу и другим члановима краљевске породице на божићном ручку у Сандригему, али неће имати прилику да са њима оде у породичну шетњу до цркве.

Са друге стране, принц Ендру тврди да никада није био близак са Епстајном, који је у августу 2019. године извршио самоубиство у зартвору након што је оптужен за секс трафикинг и злоупотребу деце, чија је бивша девојка, Жислејн Максвел, тренутно на служењ 20-годишње затворске казне због истих оптужби.

(Дејли Мејл)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".