Извор:Фото: Shutterstock/Илустрација/Фејсбук

ПОРОДИЦА СТРЕПИ, ЧЕКАЈУ АНАЛИЗЕ: "Не желим никоме ово"

Извор: Нпортал

26.12.2022.

14:13

ТЕЛО је однето на обдукцију која ће дефинитивно утврдити да ли је девојка жртва злочина или јој се догодило нешто друго.

Како стриц несрећне девојке прича чекају позив инспектора судске медицине који ће им јавити када ће тело бити спремно за преузимање.

- Обдукција је у току, чекамо да нам јаве када ћем моћи да преузмемо тело. Хиљаду верзија ће бити и злонамерних и добронамерних, али чињеница је једна а то је да наше Иване више нема - прича дрхтавим гласом Миодраг К, стриц студенткиње Иване К. (26) чије је тело пронађено пре три дана у изнајмљеном стану на Миријеву.

- Цела породица стрепи, чекамо анализе. Како је нама то сам Бог зна. И даље не можемо да дођемо себи - прича он.

Како каже, несрећна девојка ће бити сахрањена у Ловћенцу где је и рођена.

- Живели смо заједно у породичној кући. Она се у Ловћенцу родила, одрасла и најлепше године детињства провела са својим пријатељима. Њени родитељи живе овде, цела породица је ту - са болом у гласу додаје Миодраг К.

Напомиње да они не знају узрок смрти и да не желе да нагађају, већ да ће сачекати анализе на освнову који ће открити како је њихова Ивана изгубила живот.

- Велика бол и туга. Не желим да никада доживите ово - скрхан стриц није желео даље да коментарише.

Подсетимо, смрт Иване К. води се као сумњива, јер су врата стана била закључана, а кључ није био у брави. У стану није било трагова борбе и преметачине, а несрећна девојка наводно је пронађена са подигнутом блузом и раскопчаним панталонама, док су на врату били видљиви подливи.

- Инспектори су у стану девојке узимали трагове, проверава се да ли има отисака прстију или ДНК трагова. Све што је нађено однето је на анализу, а након упоређивања трагова биће познато више детаља - објашњава извор.

Данас је објављена и информација да браћа несрећне девојке нису развалила врата, како се у први мах мислило, већ да су сестру угледали кроз прозор са задње стране зграде, односно са заједничке терасе, а да су потом позвали полицију која је убрзо дошла и ушла у стан.

Тужилац је наложио обдукцију која би данас током дана требало да буде готова.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".