Извор:Фото: Профимедиа

ЖИГ ЗА ВЕЧНОСТ: Истетовирао место којим је спасао "гаучосе"

Извор: Нпортал

26.12.2022.

22:15

ИГРАО се трећи минут надокнаде другог продужетка у финалу Мундијала у Катару, када је, при резултату 3:3, Коло Муани, фудбалер у том тренутку јошђ увек важећих светских шампиона Француза, истрчао очи у очи са голманом Аргентине Емилијаном Мартинезом. Уместо да рутински пошаље лопту у мрежу иза леђа истрчалог "гауча" нападач Ајнтрахта погодио је унутрашњи део његове леве потколенице.

Касније ће се, после пенала, испоставити да је Муани тим промашајем Французима испред оног "шампион" додао префикс "вице", а Мартинез се уписао у историји као голман светских првака, придруживши се легендарним чуварима мреже албиселеста, Убалду Фиљолу и Нерију Пумпидоу.

Каснији коштати посла у Астон вили, вероватно ће га коштати посла у Астон вили, а понашањем на дочеку у Буенос Ајресу додатно јескандализовао фудбалски свет.

Оно што је урадио ових дана није толико драстично и неће повредити никога, добро, можда мало хоће Муанија, који је ипак на неки начин "прозван".

Ради се о новој тетоважи коју је популарни "Дибу" урадио и то баш на делу тела којим је зауставио шут француског нападача - унутрашњем делу леве потколенице.

Тетоважа се састоји из приказа трофеја Светског купа изнад кога су три златне звездице са годинама у којима је аргентина освајала златни глобус.

Испод је уписан датум - 18. 12. 2022 и порука:

"Нека вас страст одведе до славе."

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".