Извор:Фото: В.Данилов/Небојша Парушић

ПОМОГАО ЈОЈ У ТЕШКИМ МОМЕНТИМА: Гоца заувек захвална Синиши

Извор: Нпортал

28.12.2022.

14:57

ГОЦА Божиновска присетила се како јој је славни фудбалер Синиша Михајловић помогао у најтежим тренутцима.

Певачица не наступа три године, а до пензије има још шест година. Сада је одлучила да сними једну нову песму и радује се рођењу још једног унука у јануару. 

До сада је певачица ћутала о добробитима Синише Михајловића према њој. За "Стар" је први пут све открила: 

Зашто те није било на снимању новогодишњих емисија?

-Пао ми је имунитет, тешко сам се разболела јер имам коњуктивитис, гнојну ангину и температуру. Чак сам и глас изгубила од кашља. Била сам у Краљеву на слави када ми је позлило, па сам завршила у Хитној! Кола нисам могла да возим, другарица ме вратила у Београд. Због здравственог стања сам морала да прескочим снимања новогодишњих надам се да се програма, организатори неће наљутити на мене, али ја из кревета нисам могла да устанем.

BloombergAdria.com

 

Ко чува твог унука Зорана сада?

-Уписали су га у јаслице, тако да га свако јутро воде и он је пресрећан. И боље му је тамо да буде са децом свог узраста него са нама одраслима. Имамо срећу да много воли да иде у јаслице и да је срећан, дали су га овако малог да би се навикао. Овде код куће није хтео ништа да једе, само смо му блендали храну, а тамо све једе јер има друштво.

Да ли паузираш још увек са наступима?

-Да, од када је кренула корона уопште не наступам, имала сам и ружних и лепих догађаја у породици и потребан ми је био мир и одмор. Сада очекујемо још једну бебу, снајка Бојана треба да се породи у јануару и ја ћу бити ту да им помогнем. Онда ми је у плану да тамо на пролеће снимим нешто ново и онда да се вратим на сцену и кренем поново да наступам. Крећем у акцију што се каже, јер до иностране пензије коју плаћам имам још неких шест година да чекам.

BloombergAdria.com

 

Синиша Михајловић ти је био велики друг, како си поднела његову смрт?

-Јао, то ме је баш погодило. Он је био много добар човек. Када су биле санкције и затворене границе, мени пониште визу за Немачку и нисам могла да идем да певам. Синиша ми је послао гарантно писмо из фудбалског клуба Лацио и ја сам у италијанској амбасади добила визу за само један дан, чак и данас чувам ту визу. Он је свима помагао и тада ми је рекао: Па где ти са троје деце да не можеш да радиш, ја ћу ти то завршитим ништа не брини! Била сам му и на свадби када је правио у Новом Саду. Био је на промоцији албума Сузане Јовановић пре годину и по дана и тада је онако болестан устао да се поздрави са мном, као и његова жена Аријана. Зато ме је његова смрт толико потресла да данима нисам могла да дођем себи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".