Извор:Фото: Профимедиа

МНОГО УЗИМА, МАЛО ДАЈЕ: Бивши саиграч оплео по Влаховићу

Извор: Нпортал

29.12.2022.

17:18

БИВШИ фудбалер Фиорентине, Шпанац Борха Валеро, сматра да српски репрезентативац и некадашњи голгетер "љубичастих" Душан Влаховић не пружа у дресу торинске "старе даме" оно што навијачи од њега очекују.

Влаховић је за 81 милион евра стигао пре годину дана у јувентус из Фиорентине, а на 36 утакмица у најтрофејнијем италијанском клубу постигао је 16 голова.

- Сигурно су очекивања навијача Јувентуса била велика, због свега што је Душан показао у Фиренци. Мора се узети у обзир и новац који је Јувентус потрошио да га доведе. Истина је да су му недостајали саиграчи који би му били од помоћи, али на том нивоу, а толико плаћен, морао је да уради више - сматра Валеро, некдашњи саиграч Влаховића у Фиорентини.

Јувентус је тренутно трећи, а Влаховић је ове сезоне постигао седам голова, од чега шест у првенству и званично је проглашен за најбољег нападача Серије А.

BloombergAdria.com

 

Међутим, ове прозивке не узбуђују превише Влаховића, који ужива на Апенинском полуострву док чека наставак сезоне "калча" након завршеног Мундијала.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".