Извор:Фото: РТС принтскрин

"НЕКА ЈЕ ЖИВО И ЗДРАВО" Трудна Анђелка први пут у јавности

Извор: Нпортал

31.12.2022.

13:00

ГЛУМИЦА Анђелка Прпић гостовала је у новогодишњем издању једне емисије, а њено појављивање привукло је пажњу јавности због актуелне афере.

Анђелка Прпић је у вези с најбољим пријатељем свог бившег мужа, с којим чека и дете, а на ту тему се још увек није оглашавала, мада се током гостовања у поменутој емисији нашалила.

BloombergAdria.com

Водитељ емисије на РТС Слободан Шаренац загонетно је алудирао на тему која је ових дана у фокусу јавности, те је, уз најаву да ће Анђелку питати да открије ексклузиву из приватног живота коју сви чекају да чују поставио питање:

- Кад правиш руску салату, кад додајеш грашак?

- На крају - кратко је рекла глумица која се све време смејала.

BloombergAdria.com

Оно што је посебно било занимљиво је то да је глумица док је јела печење, загонетно рекла да сада мора да једе више, али је брже-боље фокус пребацила на колегу Ђорђа, који је недавно постао отац.

- Ја морам сада да једем и за Ђолета, и за мене, и за све нас.

Водитељ Слободан Шаренац је имао још једну алузију на тренутно горућу тему, те је рекао:

- Пошто је ових дана све у неким иницијалима, С.Ш. и А.Б. ти желе све најбоље у Новој години - изговорио је он, на шта се Анђелка грохотом насмејала.

BloombergAdria.com

- Слободан је лепо име за дечака, а Слободанка за девојчицу - добацио је водитељ, док је водитељка констатовала да је важно да је живо и здраво.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".