Извор:Фото: Профимедиа, Приватна архива

ПРЕГЛЕДАНИ СНИМЦИ ИЗ ХОТЕЛА: Нови детаљи погибије Србина

Извор: Нпортал

03.01.2023.

15:36

ПОЛИЦИЈА је помислила да постоји и треће тело.

Тело Д. Г. (55) пореклом из Трстеника, планинара који је настрадао у Бугарској, пронађено је поред тела бугарског туристе Пламена Христова (68), на планини Пирин. Међутим, њих двојица нису заједно планинарили, јер је Христово тело било у поодмаклој фази распадања, пишу бугарски медији. 

- Приликом утврђивања чије је друго тело спасиоци су доживели још једно изненађење. Између стена у близини два тела примећена је црвена јакна. До места је скоро немогуће доћи, а полицајци и спасиоци који раде заједно помислили су да је у питању и трећи леш. Након тога је почела провера како је Србин изашао из хотела, односно како је био обучен. Пронађен је са ранцем и дебелом плавом дуксерицом - наводи бугарска Струма.

Спасиоци су помислили да он да Д.Г. има на себи своју јакну, па би тако црвено између стена могло бити још једно тело.

BloombergAdria.com

 

Ипак, испоставило се да је преминули Србин изашао из хотела у црвеном зимском капуту и да трећег леша нема. У медијима су почеле спекулације како је Србин завршио са преминулим бугараским туристом Пламеном Христовим и да ли се познају.

Наиме, према првим информацијама из бугарских медија могло се закључити да је Србин био пријатељ туристе чије је тело пронађено поред његовог, који је наводно отишао да га тражи и да му погне, а тако преминуо поред њега. Ипак, ово је испоставило као дезинформација.

- Леш Пламена Христова био је у поодмаклој фази распадања и чињеница је да је његова смрт наступила много погибије Србина - закључују бугарски медији. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".