Извор:Фото: Милена Анђела

РАЗВОДИ СЕ МОМЧИЛО ОТАШЕВИЋ: Супруга изнела све у јавност

Извор: Нпортал

05.01.2023.

08:51

О разводу глумца Момчила Оташевића и његове супруге, колегинице Јелене Перчин, дуго се спекулисало, а сада је стигла потврда.

Јелена је сад потврдила да се Момчило и она разводе.

- Како сам? Ух, тешко питање. Тешко је. Глупо ми је лагати. Растајемо се. Увек сам се трудила не причати о властитој интими, нисам причала ни о венчању, па нећу ни о растави. Свака је растава грозна. Грозан догађај и грозно раздобље. Концентрисана сам на то да будем максимално присутна и присебна ради деце - казала је за хрватску "Глорију" Јелена, која је девет година старија од Оташевића.

BloombergAdria.com

 

- Од пријатеља сам добила безусловну подршку. Мој интимни круг је са мном цео живот и јако се добро познајемо. Сви су знали да одлуку нисам донела случајно - додаје она.

- Пуно сам тога доживела у животу, пуно екстремних ситуација и научила сам да се може преживети. У мојој глави је да док год сам здрава и имам две руке и ноге, биће некако... Нешто ћу моћи - закључује четрдесетједногодишња глумица.

Подсетимо, Момчило Оташевић и Јелена Перчин су пре две године добили сина Јакшу, који, уз четворогодишњу Машу, те Јеленину ћерку из првог брака Лоту, чине њихово највеће богатство.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".