Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ZagrebDox

ИЗАЗИВАЈУ ЈЕЗУ: Последње речи глумице непосредно пред смрт

Извор: Нпортал

23.10.2021.

22:41

ХРВАТСКА глумица Долорес Ламбаша преминула је 23. октобра 2013. године након тешке саобраћајне несреће код Славонског Брода. За воланом је тада био њен старији колега Стојан Матавуљ који је био на издржавању затворске казне због изазивања несреће у којој је страдала Ламбаша.

Долорес је у тренутку смрти имала само 32 године, а у свом последњем интервјуу рекла је како јој је једина жеља да буде жива и здрава.

- За тридесет година волела бих да будем жива и здрава. Волела бих и даље глумим, пловим и ловим рибу. Ма не треба мени пуно. Мене могу повредити само разочарања. Знам колико сам спремна учинити за људе који успеју да уђу у први круг мог срца, та љубав је безусловна. Али када очекујем исто од тих људи, готово увек се разочарам. У животу је најбоље очекивати одређене ствари само од себе и сам себи доказивати властити раст - рекла је она хрватским медијима.

О њеном животу снимљен је и документарни филм који носи назив “Насловница”, а који је приказан тек након њене смрти.

- Нисам остварена ни у једном смислу. Ни као жена, ни као глумица, ни као особа, нисам до краја постављена. Још толико тога бих хтела направити, видети… То је један процес, не могу ја са 31 годином бити финализована до краја иако сам имала шансе да направим пуно више, али ни ја често не знам шта бих са шансама - рекла је она у филму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".