Извор:Фото: Jutjub принтскрин/Genije/Deana Đukić

ПОКУПИ СВОЈЕ СТВАРИ ДА НЕ БУДЕ ФРКЕ: Гоца о свађи са Шијаном

Извор: Нпортал

06.01.2023.

09:03

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска у једном од својих интервјуа је причала како јој је покојни супруг Зоран Шијан бранио да пева за бакшиш

Певачица је открила да је на једну свадбу кренула са супругом. Све је било у реду до момента када јој је младин деда убацио бакшиш у деколте. Да ствар буде још гора, у том тренутку јој се и хаљина спустила надоле. Зоран је толико побеснео када је то видео, да јој је моментално наредио да напусти свадбу.

BloombergAdria.com

- Шијан је скочио и рекао ми: "Ајде, ајде, покупи своје ствари да не буде фрке". Нисам повезала зашто и питала га шта се догађа. Он ми је одговорио: "Због овога што ти је ставио 100 марака" - причала је певачица и додала да је био толико упоран па је морала да га послуша.

- Глупо ми је било да бежим са свадбе, па сам оркестру рекла да ми је јако лоше и да идем мало до кола, а да они певају уместо мене. Али, Шијан то када је чуо узвикнуо је: "Немој да лажеш људе, идеш кући" - открила је Гоца.

BloombergAdria.com

Њој је супруг након тога чак и забранио да пева.

- Што си певала, певала си. Сад узми телефон у руке, назови Злату и нек она обавести твоје менаџере да више не радиш - поручио јој је супруг, како је испричала.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".