Извор:Фото: АТА имагес

УПРКОС ТУЗИ: Фута после Лаћине смрти пронашао СПАС

Извор: Нпортал

09.01.2023.

12:56

АЛЕКСАНДАР Фута Радуловић смогао је снаге да после синове сахране настави даље

Изненадна смрт текстописца Милана Лаће Радуловића (36) у Израелу шокирала је јавност. Од Лаћиног одласка прошло је нешто мање од месец дана. Трагедија се догодила 13. децембра у поменутом граду, а сазнало се за њу тек 20. децембра. Милан је сахрањен 27. децембра поред мајке Марине Туцаковић и брата Милана на новом гробљу у Београду.  Његов отац, Александар после сазнања да је изгубио и последњег члана породице, затворио се у собу а саму сахрану је поднео достојанствено и на ногама. Блиски пријатељи брину о здрављу прослављеног аранжера, композитора и текстописца. Јавност се пита како сада Радуловић подноси тугу која је у његовом дому. 

BloombergAdria.com

 

Извор близак Фути, открио је где композитор проналази утеху: 

- Наравно да је Фута човек од крви и меса и да га је сазнање да је остао и без другог сина сломило, ипак држи се мушки, трезвено размишља и не дозвољава да апсолутно потоне и дигне руке од себе и живота - започео је извор.

- Свестан је шта се десило, али жали због свега онога лепог што је могло да буде, а то нису дочекали ни његови синови, Марина, а ни он. Једном пријатељу који је прокоментарисао да се у целој ситуацији добро држи, Фута је кратко одговорио: "Није мени ово први пут". Колико год било болно, Фута је пријатељу изговорио своју највећу животну истину.

Радуловић је после сахране пронашао утеху у музици. Узео је гитару и засвирао. 

BloombergAdria.com

 

- Иако су његови најближи сарадници били помало шокирани, Фута их је буквално одмах након сахране окупио, узео своју гитару и почео да расвирава нове мелодије. Спас је нашао у музици, што није ништа чудно, јер је познато да је музика ту и када нам је тешко и када нам је лепо у животу - објашњава извор.

Радуловић упркос тузи која га је задесила свој живот очигледно живи по стиховима које је Ани Николић написала његова супруга Марина, а које је његов син Милан изузетно волео и често цитирао. Они једноставно гласе: "Живот је за живе".

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".