Извор:Фото: Профимедиа

Огласио се редитељ кога је Болдвин упуцао

Извор: Нпортал

24.10.2021.

10:30

РЕЖИСЕР Џоел Соуза проговорио је први пут након што је отпуштен из болнице, где је лежао после рањавања на снимању филма "Rust". Он је повређен када га је глумац Алек Болдвин упуцао из пиштоља намењеног за снимање. Том приликом, живот је изгубила сниматељка Халина Хачинс.

Соуза је проговорио о Халини којс је била испред њега у тренутку несреће, а којој је метак прошао кроз грудни кош:

- Потресен сам због смрти пријатељице и колегинице, Халине. Била је љубазна, живахна, невероватно талентована, борила се за сваки центиметар и увек ме подстицала да будем бољи - изјавио је Џоел и додао: - Моје мисли су са њеном породицом у овом најтежем тренутку. Дирнут сам и захвалан због подршке коју смо добили од наше филсмке заједнице, људи из Санта Феа и странаца. То доста помаже да се брже опоравим.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Алек Болдвин пуцао је из реплике пиштоља на филмском сету у Новом Мексику и том приликом је убио Халину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су локалне власти.

Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар Кристус Ст. Винсент, где је прошао третман збрињавања због повреда.

Халина Хачинс умрла је од прострелне ране, коју је задобила на снимању филма "Руст", а имала је 42 године. Халина је упуцана у импровизованој цркви на сету снимања филма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".